Palkitsemispisteet

Rekisteröityneenä asiakkaana ansaitset ostamistasi tuotteista palkitsemispisteitä, joita voit käyttää seuraavien tilausten maksamiseen.  Saat palkitsemispisteet käyttöösi muutaman päivän sisällä siitä, kun olet maksanut tilauksesi. Postiennakkotilauksissa palkitsemispisteet annetaan kun tuotteet on lunastettu ja posti on tehnyt niistä meille tilityksen.


Palkitsemispisteet poistetaan niiden tuotteiden osalta, jotka palautetaan rahanpalautusta vastaan ja palautuksen syy on jokin muu kuin selkeä valmistusvirhe tuotteessa. Palkitsemispisteitä ei poisteta, jos tuote halutaan vaihtaa toiseen. Jos palkitsemispisteet eivät jostain syystä ilmesty tilillesi viikon kuluessa tilauksen maksamisesta, otathan yhteyttä sähköpostitse korutukku.net@gmail.com.


Ansaittuasi palkitsemispisteitä, voit käyttää niitä kokonaisten tuotteiden maksamiseen tai voit maksaa osan tilaamastasi tuotteesta palkitsemispisteillä ja osan rahalla. Näet jokaisen tuotteen kohdalla, kuinka monta palkitsemispistettä saat tuotteen ostamisesta ja kuinka monta pistettä tarvitset tuotteen maksamiseen palkitsemispisteillä.


Rekisteröidy: https://staging.kelttikorut.com/index.php?route=account/register