Yrityksestämme

Kelttikorut perustettiin vuonna 1997. Vuosien mittaan asiakkaamme ihastuivat laadukkaisiin ja kauniisiin hopeakoruihimme joilla on vuosituhantinen tarina kerrottavanaan. Ainutlaatuisia korujamme on voinut ostaa nettikaupastamme jo 15 vuotta.


Kelttikorujen valikoimasta löytyy upeiden hopeakorujen lisäksi myös tinakorut joissa on aiheena erilaisia kelttien ja viikinkien mytologisia hahmoja tai symboleja. Mallistossamme on myös sormuksia, skotlantilaisten kuningashuoneiden pronssikoruja, sekä uusimpana upeat 14-karaatin kultakorut


Korut


Korut on valmistettu Irlannissa, Skotlannissa, Saksassa, Englannissa. Korut valmistetaan 925 Sterling hopeasta, sekä 14 karaatin kullasta jotka ovat  helppohoitoisia, nikkelittömiä ja pysyvät käytössä aina kauniina. Korvakoruja toimitetaan aina pari. Hopeisiin riipuksiin ei kuulu ketjua, vaan voitte lisätä sen sopivan mittaisena tilaukseenne "ketjut" ryhmästä. Korut toimitetaan aina kauniissa Kelttikorujen lahjapussissa.


Keltit 


Keltit, joiden valtakunta levittäytyi kaikkialle Eurooppaan 2000 vuotta sitten, olivat mystistä kansaa. Heillä oli kyky valmistaa ihmeellisiä kuvioita kullasta, hopeasta ja pronssista. Samaa traditiota jatkamme meidän kelttimallistossamme sädehtivissä korvakoruissa, riipuksissa, käsirenkaissa ja sormuksissa, joista jokaisessa on oma energiansa ja persoonallisuutensa. Iätön matka, jolle pyydämme Teidät mukaamme vie taiteiden ja taikuuden rikkaaseen kelttien maailmaan.


Sivuillamme voit tutustua kelttien elämään ja korutaiteeseen tuhansien vuosien takaa. Korut on tekstitetty vanhojen tarujen kertomuksilla ja muinaisilla uskomuksilla. Kullakin korulla on oma tarinansa ja oma voimansa annettavana myös meille kaikille tänään!


Sydämellisesti teidän,


J.Miettinen Tmi / Kelttikorut.com / Korutukku.net