Kaupanehdot

Kaupan ehdot
Kaikki Kelttikorut.com -verkkokaupasta tilatut, varastossa olevat tuotteet toimitetaan Postin kautta asiakkaan valitsemalla tavalla 3-6 arkipäivän sisällä, riippuen tilausajankohdasta ja toimitustavasta.
Osa kultakoruista on tilaustuotteita, joita ei löydy heti varastosta. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa, eikä niillä automaattisesti ole palautusoikeutta. Tilaustuotteiden ja -kokojen kohdalla on aina maininta siitä, että kyseessä on tilaustuote.

Hinnat
Kaikki hinnat sisältävät normaalin ALV:n 24%.
Korujen hinnat eivät sisällä ketjua, vaan ketjut on tilattava erikseen, ellei korun kohdalla ole toisin mainittu.
Tilaamasi tuotteen hinta vahvistetaan tilaushetkellä.

Maksuehdot
Kelttikorut.com -verkkokaupan kautta suoritettujen tilausten maksutapoina ovat:

- Tilisiirto/mobilepay:
Tehtyäsi tilauksen saat maksuohjeet sekä avautuvalle sivulle, että sähköpostitse. Suoritettuasi maksun joko tilisiirtona, tai mobilepaymaksuna, postitamme lähetyksen pääsääntöisesti samana, tai seuraavana päivänä maksun näkymisestä. Jos maksat tilisiirron jostain muusta pankista kuin Nordeasta, joka on meidän pankkimme, voi maksun näkymisessä kestää 1-2 pankkipäivää. Mobilepaymaksut näkyvät yleensä aina heti.

- Klarna Checkout:


Klarnalla voit valita maksutavaksesi laskun, osamaksun, maksun verkkopankkipainikkeiden kautta tai pankki/luottokortilla. Klarnan kautta tehdyt tilaukset postitetaan samana, tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.
Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Klarnan tietosuojailmoitus

Toimituskulut


Toimituskulut ovat Suomen alueella ilmaiset yli 50 euron tilauksille.
Mikäli tilauksen loppusumma alittaa 50 euroa, ovat toimituskulut 4e kirjeenä ja 7.90e pakettiautomaattitoimituksena.
Tuotteet voi myös noutaa maksuttomasti Helsingin varastoltamme, jos noutoajan sopii ennakkoon: kelttikorutasiakaspalvelu@gmail.com

Reklamaatiot

Koruilla on kuuden kuukauden (6kk) takuu. Normaali kuluminen ei kuulu takuun piiriin eikä takuu koske korua, jota on käsitelty huolimattomasti.

Takuuasioissa ota mahdollisimman pian yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Palautukset
Kuluttajille myydyissä tuotteissa on kuluttajalainsäädännön mukainen neljäntoista (14) päivän palautusaika, joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee palautettaessa olla alkuperäiskunnossaan, eli niitä ei ole otettu käyttöön. Myyjä korvaa kuluttajalle palauttamisesta aiheutuvat tavanomaiset postikulut. Jos haluatte palauttaa tuotteen, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kelttikorutasiakaspalvelu@gmail.com

Lisätietoja ja yhteystiedot
Kelttikorut 925 Oy
Y- tunnus: 2724222-9
Email: kelttikorutasiakaspalvelu@gmail.com
Puh: 0451206909

Osoite:

Kelttikorut.com
Pronssitie 2 A 11
00440 Helsinki