Tervetuloa Kelttikorut.com -verkkokauppaan!

Yrityksestämme

Kelttikorut perustettiin vuonna 1997. Yrityksen perustivat Pirjo ja Frank McCarron. Idea irlantilaisten ja kelttiaiheisten korujen valmistamiseen ja myymiseen tuli Frankin irlantilaisesta taustasta ja Pirjon kiinnostuksesta historiaan, mytologiaan sekä kauniisiin koruihin.

Vuosien mittaan asiakkaamme ihastuivat laadukkaisiin ja kauniisiin hopeakoruihimme joilla on vuosituhantinen tarina kerrottavanaan.

Toimintamallimme on ollut alusta alkaen sama. Kierrämme ympäri Suomea ottaen osaa erilaisiin messuihin, tapahtumiin, festivaaleihin ja markkinoihin. Näiden lisäksi ainutlaatuisia korujamme on voinut ostaa nettikaupastamme jo 15 vuotta.
2011 Kelttikorut siirtyi Francis McCarronille, perustajien pojalle, joka on edelleen kasvattanut yritystä ja työllistää nykyään 4 vakituista ja 4 osa-aikaista työntekijää.

Kelttikorujen valikoimasta löytyy upeiden hopeakorujen lisäksi nykyään myös tinakorut joissa on aiheena erilaisia kelttien ja viikinkien mytologisia hahmoja tai symboleja. Mallistossamme on myös sormuksia, skotlantilaisten kuningashuoneiden pronssikoruja, sekä uniikkeja design koruja joita on saatavilla vain tapahtumamyynneistämme.

Korut

Korut on valmistettu Irlannissa, Skotlannissa, Saksassa, Englannissa ja Thaimaassa. Korut valmistetaan 925 Sterling hopeasta, joka on helppohoitoista, nikkelitöntä ja pysyy käytössä aina kauniina. Korvakoruja toimitetaan aina pari. Hopeisiin riipuksiin ei kuulu ketjua, vaan voitte lisätä sen sopivan mittaisena tilaukseenne "ketjut" ryhmästä.

Korut toimitetaan aina kauniissa samettisessa lahjapussissa.

Keltit 

Keltit, joiden valtakunta levittäytyi kaikkialle Eurooppaan 2000 vuotta sitten, olivat mystistä kansaa. Heillä oli kyky valmistaa ihmeellisiä kuvioita kullasta, hopeasta ja pronssista. Samaa traditiota jatkamme meidän kelttimallistossamme sädehtivissä korvakoruissa, riipuksissa, käsirenkaissa ja sormuksissa, joista jokaisessa on oma energiansa ja persoonallisuutensa. Iätön matka, jolle pyydämme Teidät mukaamme vie taiteiden ja taikuuden rikkaaseen kelttien maailmaan.

Sivuillamme voit tutustua kelttien elämään ja korutaiteeseen tuhansien vuosien takaa. Korut on tekstitetty vanhojen tarujen kertomuksilla ja muinaisilla uskomuksilla. Kullakin korulla on oma tarinansa ja oma voimansa annettavana myös meille kaikille tänään!

 

Sydämellisesti teidän,

Francis McCarron ja Kelttikorujen tytöt